Aanbevelingen


Heb je het rijbewijs gehaald bij Autorijschool Van Wijngaarden?

Heb je de (online) theorielessen gevolgd?

Of wil je om een andere reden een reactie plaatsen?


Reactie plaatsen

Reacties

Betine van Nieuwkoop
17 dagen geleden

Bedankt voor alle leuke en leerzame rijlessen. Ik stapte met plezier bij u in de auto en de tijd ging altijd erg snel. Het is echt een fijne rijschool die ik iedereen wil aanbevelen!

Jordy
5 maanden geleden

Het waren leerzame lessen en het was ook gezellig in de auto

Carolyne
5 maanden geleden

Een onwijs leuke en goede rijschool! Het was altijd gezellig en ik heb er erg veel van geleerd. Het is zeker een aanrader!

Hartelijk bedankt voor alle ritjes en het geduld dat u voor mij had!😊

John
5 maanden geleden

Rijschool met top kwaliteit 👌zeker aan te bevelen
Van wijngaarden bedankt voor de leerzame lessen en de gezzeligheid

Laura Zekveld
5 maanden geleden

Hartelijk bedankt voor de rijlessen! Ondanks mijn soms wat eigenwijze trekjes, is het toch zover gekomen dat ik nu zelfverzekerd achter het stuur kruip! Het is echt super dat je op een persoonlijke en geduldige manier begeleid wordt naar rijden op niveau.

Martijn Van waaij
10 maanden geleden

Nico, bedankt voor alle leerzame lessen. De manier hoe u mij begeleidt heb waardeer ik ernorm! Met de lessen stelde u mij altijd op me gemak en gaf u me een waardevol, eerlijk advies. Hartelijk dank voor alles wat u voor mij gedaan heeft. U heeft mij het vertrouwen op de weg gegeven. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Heleen van Waaij
10 maanden geleden

Autorijschool van Wijngaarden is echt een hele goede rijschool!! Je krijgt op een lekker tempo les, niet te snel maar ook niet te langszaam. Je voelt je snel op je gemak en je krijgt ook echt alles behandelt op allerlei verschillende gebieden van het autorijden. Deze rijschool is heel erg aan te bevelen!!

Marylène
een jaar geleden

Autorijschool van Wijngaarden kan ik iedereen aanbevelen! Er wordt op een persoonlijke en rustige manier lesgegeven. Je krijgt eerlijke feedback en er wordt echt tijd voor je gemaakt. Door de concrete aandachtspunten wist ik waar ik op moest letten. Met heel veel geduld leert meneer Van Wijngaarden je alles aan om veilig de weg op te kunnen!

Arco krijgsman
een jaar geleden

Ben ontzettend blij met mijn rijbewijs, met dank aan deze rijschool, heb in een korte periode onwijs veel geleerd over het auto rijden en het word goed uitgelegd!
Als ik jullie een rijschool zou moeten aanbevelen, dan zou ik toch echt voor deze gaan!!

Thirza
een jaar geleden

Wat ben ik ontzettend dankbaar met de rijlessen van meneer Van Wijngaarden! Lange tijd heb ik bij een andere rijschool gelest, maar besloot uiteindelijk toch over te stappen naar Van Wijngaarden. Dat was mijn beste keuze ooit denk ik, ik had het veel eerder moeten doen! Ik ben nogal een probleemgeval met autorijlessen; het is nou niet bepaald mijn ding. Maar meneer Van Wijngaarden/Nico is heel geduldig, heeft structuur gegeven in mijn chaotische hoofd en is écht continu aan het lesgeven en feedback aan het geven. Dat heeft mij erg geholpen! Ik had veel moeite met het inschatten van afstanden en het begrijpen van de dynamiek van het verkeer, maar meneer Van Wijngaarden heeft alles heel concreet uitgelegd, mij eikpunten gegeven en mij herhaaldelijk (echt herhaaldelijk) op dingen gewezen. Kortom: ik wil deze rijschool iedereen aanbevelen! Als je voor deze rijschool kiest, dan weet je zeker dat je een goede keuze hebt gemaakt! Hij heeft echt hart voor zijn leerlingen!

Anne-Marije
een jaar geleden

Vanmorgen heb ik in een keer mijn rijbewijs mogen halen. Ik ben erg blij met de lessen die ik heb gevolgd bij Nico van Wijngaarden. Ik heb hier theorie en praktijklessen gevolgd, deze lessen vond ik altijd erg fijn. Ook mijn theorie mocht ik doormiddel van de theorielessen in een keer halen. Verder sluiten theorie en praktijklessen erg goed op elkaar aan, wat erg fijn is. De lessen waren altijd erg gezellig, leerzaam, rustig/realexd en fijn. Nico wist altijd precies wat voor mij het beste was. Aangezien ik nog wel eens zenuwachtig was, maar zodra ik dan weer in de auto zat en aan het rijden was, waren deze zenuwen gelijk weg.
Oftewel:
Ik raad iedereen autorijschool Van Wiijngaarden van harte aan, (theorie en praktijklessen) ondanks de lange wachtrij die hij nu heeft staan ;)

Anne
een jaar geleden

Ik ben ook in 1x geslaagd bij Van Wijngaarden! Ik heb de lessen als erg prettig ervaren. De rustige en professionele leerwijze was fijn. Zodat ik nu zelfstandig de weg op kan, bedankt!

Luuk
een jaar geleden

Rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij de goede rijlessen van van Wijngaarden. Voor iedereen een aanrader om hier te gaan lessen.

Emma van der Elst
een jaar geleden

En nu heb ik mijn rijbewijs! Dit heb ik te danken aan Rijschool van Wijngaarden! Je krijgt hier erg goed rijles! Er wordt tijd voor je genomen. De gezellige lessen ga ik zeker missen! BEDANKT!

Lydia
een jaar geleden

Het heeft even geduurd want ik was nou niet de snelste leerling, maar met veel geduld, uitleg en oefenen ben ik vanmorgen in 1 keer geslaagd!
Elke keer als ik het weer eens fout deed werd het rustig nog een keer uitgelegd en voorgedaan, net zo lang tot ik het wel kon. Ik kan het zeker aanbevelen om bij Van Wijngaarden te lessen!

Mirthe
een jaar geleden

De rijlessen heb ik altijd als postief ervaren waardoor ik zelfverzekerd achter het stuur zit. Bedankt daarvoor!

Marco Hageman
een jaar geleden

Nico, bedankt voor de goede en rustige begeleiding. Ik was niet de snelste leerling, maar je hebt geduld met me gehad!

Judith van 't Hof
een jaar geleden

Ik kijk heel positief terug op het rijlessen bij meneer van Wijngaarden. Hij is altijd wel in voor een praatje of een grapje! Hij kan ook heel goed duidelijk en rustig uitleggen en als je het niet gelijk snapt wil hij het gerust nog een keer uitleggen!! Ik ben ook door hem in 1 keer geslaagd heel erg bedankt ervoor!

Lenie Bogaard
een jaar geleden

Ik moest voor een rijtest (na hersenbloeding). Van Wijngaarden is zeer vakkundig, leert je heel bewúst te rijden en is eerlijk in zijn oordeel! Zijn adviezen blijven 'hangen'. Bovendien is hij betrokken en gericht op jouw persoonlijke vooruitgang. Een pré als je hem als instructeur hebt!

Johanna Verweij
een jaar geleden

Met veel plezier heb ik bij Nico van Wijngaarden gelest. Zelf had ik wat meer moeite met het leren auto rijden dan een gemiddelde leerling. Door het geduld van Nico en duidelijke uitleg op een leuke manier, ben ik uiteindelijk in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Echt een aanrader.

Rhodé
een jaar geleden

Zeer fijne en ontspannende rijlessen ervaren. Van Wijngaarden is altijd op tijd en heeft veel geduld met je en werkt je rustig en ontspannen naar je examen toe.

Arian Leune
2 jaar geleden

Ik heb op een fijne manier rijlessen gehad bij meneer Van Wijngaarden. Je leert iedere les weer veel bij hem door uitleg en oefening en hij voelt ook goed aan waar je nog verbetering nodig hebt. Ik kan iedereen aanbevelen om hier op les te gaan!

Annemyrthe
2 jaar geleden

Bij meneer Van Wijngaarden haal je op een ontspannen en gezellige manier je rijbewijs. Je krijgt op een professionele en betrokken manier les waarin duidelijk wordt gezegd waar je goed in bent en wat je kunt verbeteren. Meneer Van Wijngaarden helpt je op weg!

Cornel slappendel
2 jaar geleden

Na een aantal fijne rijlessen die omdspannen en naar mijn persoonlijke wensen verliepen met een rijbewijs opzak afscheid mogen nemen. Ik ben zeer tevreden over de instructeur. Ik heb zelf eerst nog bij een andere rijschool gelest en ik heb er goed aan gedaan door naar wijngaarden te gaan. Ik raad hem iedereen aan!! Nogmaals hartelijk bedankt voor deze geweldige tijd en eindresultaat!!!

Marleen Bos
2 jaar geleden

Heel veel gezellige en leerzame rijlessen gehad. In 1 x geslaagd, dankzij Nico van Wijngaarden! Hartstikke bedankt!

Cors
2 jaar geleden

Vandaag in 1 keer geslaagd voor me rij examen. Dit komt omdat ik tijdens de rijlessen heel veel geleerd heb en een uitstekende uitleg heb gehad. Ook altijd wel leuke gesprekken tussendoor gehad waardoor de rijlessen erg ontspannen waren. Ook was Nico altijd op tijd. Een aanrader!

Christine
2 jaar geleden

Autorijschool van Wijngaarden is zeker een aanrader! Met veel plezier wordt er rijles gegeven en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Matthias Sijpkes
2 jaar geleden

Theorie en praktijk heb ik gevolgd bij autorijschool van Wijngaarden. Dat beviel me erg goed. Bedankt voor alles.

Bert de Ruiter
2 jaar geleden

Ik ben 78 jaar en ondanks een positief bericht van de oog arts , moest ik toch van het CBR een rijtest doen. Toen heb ik wat rijlessen gedaan bij van Wijngaarden en dat heeft absoluut bij mij een toegevoegde waarde gehad en wel zdanig, dat ik door de rijtest ben gekomen en mag blijven rijden.
Tip : vraag ruimschoots van te voren verlenging aan, want ik heb er bijna 7 maanden over gedan voordat het was geregeld. Het CBR is een drama !!
Dus conclusie van mij is , dat rijschool van Wijngaarden een aanrader is.

Marinka
2 jaar geleden

Een van de hoogtepunten van 2018 was het behalen van mijn rijbewijs! ;-) Door de enthousiaste begeleiding van een geduldige instructeur, waren de rijlessen geen straf. Autorijschool van Wijngaarden is daarom zeker een aanrader!

Niels
2 jaar geleden

De rijlessen waren erg leerzaam en duidelijk. Bedankt!

Luuk
2 jaar geleden

Theorielessen waren erg leerzaam echt een aanrader.

Patrick Rodenburg
2 jaar geleden

De rijlessen waren erg leerzaam. Duidelijke uitleg en tussendoor een praatje. Ik voelde me op mijn gemak tijdens de rijlessen.
Zeker weten aan te raden. Bedankt!

Myrthe Blonk
2 jaar geleden

Met veel geduld;) heeft u mij naar het examen begeleidt! De rijlessen waren altijd heel gezellig en ontspannen.
Heel erg bedankt voor alles!

Lean van Wijngaarden
2 jaar geleden

Was een gezellige tijd en heb veel geleerd.
Zeker een aanrader

Tineke anker
2 jaar geleden

Het was een leuke ervaring met u. We hebben veel geleerd, en het was altijd heel gezellig in de auto. En u kwam de afspraken na, en als ik keer geen tijd had ging u me ophalen bij me werk

Liesbeth Anker
2 jaar geleden

Tineke en ik gingen altijd samen rijlessen, dat was mij heel goed bevallen. Wij leerde van elkaar en hadden meer tijd, om dingen te leren. kwam zijn afspraken na. Bedankt voor alles

Coen laban
2 jaar geleden

de lessen bij Nico van Wijngaarden zijn erg duidelijk en je word goed voorbereid op je rijexamen. Hierdoor heb ik nu ook mijn rijbewijs gehaald.
Bedankt!

Corné Boerefijn
2 jaar geleden

Ik heb eerst bij een andere rijschool gelest. Maar omdat ik niet kon vertrouwen op de rijleraar ben ik overgestapt naar Nico. Hierdoor heb ik echt goed les gekregen en geslaagd voor mijn rijbewijs

Annet
2 jaar geleden

Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Dit heb ik op een versnelde manier gedaan: 3 keer per week kreeg ik rijles van Autorijschool Van Wijngaarden, waardoor ik binnen 3 maanden mijn rijbewijs heb gehaald. Deze versnelde manier is mij erg goed bevallen, omdat de stof die je krijgt aangeleerd goed blijft hangen. De begeleiding en uitleg die je tijdens je rijlessen krijgt is super! Echt een aanrader.

Niek Westmaas
2 jaar geleden

Goede begeleiding voor theorie en praktijk ontvangen, ook toen het de eerste keer met praktijkexamen niet zo goed ging bleef hij rustig en heeft hij ervoor gezorgd dat ik de tweede keer wél kon slagen.

Gerarda Hamoen
2 jaar geleden

Super leuke, gezellige en ontspannen lessen gehad! Echt een aanrader. Bedankt voor alles Nico!

Coen Laban
3 jaar geleden

Ik vind de rijlessen bij rijschool Van Wijngaarden erg goed want je word goed begeleid zodat je het examen goed aflegt.

Marleen Bos
3 jaar geleden

Na super leuke en leerzame Theoriecursus bij van Wijngaarden gevolgd te hebben in één keer geslaagd!
Super bedankt!!

M. Verloop
3 jaar geleden

Hele leuke en goede rijlessen gehad, in een keer geslaagd o.a. door theorie lessen die ik ernaast gevolgd heb. De theorie is heel logisch in de praktijk uit te voeren. Verder de manier van rijlessen zeer tevreden, volledige rijles krijg je alle aandacht van het begin tot aan het eind. Bedankt👍🏻

Nienke Laban
3 jaar geleden

Dankzij de duidelijke, leerzame maar ook zeker gezellige rijlessen ben ik vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ook heeft de theoriecursus mij erg geholpen. Ik kon de theorie direct toepassen in de praktijk en mijn theorie haalde ik ook in één keer. Bedankt!

Martijn van Waaij
3 jaar geleden

Heel erg bedankt voor de duidelijke lessen, ze hebben mij heel erg goed geholpen. Ook mede door de uitstekende uitleg in één keer geslaagd voor mijn theorie!

Niels
3 jaar geleden

Na het volgen van een duidelijke, leerzame en gezellige theoriecursus in één keer geslaagd voor mijn theorie.
Bedankt!

Patrick Rodenburg
3 jaar geleden

Ik heb erg veel aan de theorielessen gehad. De stof is goed en duidelijk uitgelegd waardoor ik bij het theorie-examen in één keer ben geslaagd.

Gerarda Hamoen
3 jaar geleden

De theorielessen zijn goud waard! Kleine groepjes, dus goede aandacht voor als je vragen hebt. Elke les verschillende onderwerpen en oefenexamens waar je veel aan hebt.

Mijn theorie examen in één keer gehaald! Zeker weten hebben de theorielessen hier aan bijgedragen.

In de aanloop naar de start van de autorijschool heb ik een heel aantal aanbevelingen gekregen van zakelijke relaties. Hieronder kun je ze doorlezen. Wil je zelf ook een reactie plaatsen dan kun je dit hierboven op deze pagina doen.


Frans (Bouwkosten adviseur)

Toen ik hoorde dat je een rijschool begon dacht ik, ja bij hem zou ik wel les willen nemen als ik nog geen rijbewijs had. ......je bent geduldig, hebt goed overzicht, kan zaken goed uitleggen.....


Maarten (Projectleider)

Proficiat met je nieuwe uitdaging. Gezien jouw ervaring met klant contact en jouw gedrevenheid moet dat zeker goed komen. Ik ben altijd positief verrast door jouw omgang met soms toch ‘lastige’ bewoners waarbij het einddoel altijd naar ieder tevredenheid bereikt werd.


Andre (Projectleider)

Ik zelf heb je leren kennen als iemand die verstand van bouwkundige zaken heeft, betrouwbaar is en stipt zijn afspraken na komt. Tevens heb je de eigenschap ook te luisteren naar anderen.


Peter (Senior adviseur)

Met name zijn vermogen om de aannemers en de medewerkers van de onderhoudsbedrijven te instrueren en aan te sturen, hebben indruk op mij gemaakt. Ook zijn vasthoudendheid om de gewenste uitvoeringskwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden te krijgen, behoren daarbij.


Jan (Managing Director)

Je beslissing om een eigen autorijschool te beginnen begrijp ik wel. Het contact met mensen en het overdragen van kennis is altijd een belangrijk onderdeel geweest van je werk. In je nieuwe rol als rij- instructeur zal die ervaring je goed van pas komen.


Perry (Accountmanager/adviseur)

Zoals ik jou ken bezit jij ruimschoots de basiselementen om dit tot een succes te maken. Dit is te herleiden in de volgende karaktereigenschappen: Geduldig, goed luisteren om vervolgens zaken op een prettige/leuke manier uit te leggen; Correct en eerlijk, recht is recht / krom is krom; Respectvol naar anderen toe; Jij stelt mensen op hun gemak.


Iwan (Adjunct directeur)

...zoals ik jou ken, zorg je voor een gedegen voorbereiding en sta je voor jouw werk en klanten. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het je gaat brengen wat je ervan verwacht.


Ik heb ook reacties gekregen van oud collega's. Door op deze link te klikken kun je deze reacties lezen.


Ronny (Technisch Commercieel Directeur)

Als we terugkijken op ons jarenlange samenwerking in het vastgoedonderhoud weet ik dat het DNA van een rij instructeur goed past bij jou. Je bent ondernemend, maar bij zo'n job moet je ook geduld hebben, duidelijk en eerlijk zijn en goed met mensen om kunnen gaan. Ik denk dat je een goede match hebt.


Hugo (Projectleider)

Door jou inzet en eerlijke manier van leidinggeven heb ik de samenwerking als heel plezierig ervaren, ik wist precies hierdoor wat ik aan je had. Jaarlijks heb jij wat kilometers moeten rijden om al je projecten te kunnen begeleiden en op te leveren, het autorijden heeft jou nooit verveelt.