Reactie plaatsen

Reacties

Tineke anker
een maand geleden

Het was een leuke ervaring met u. We hebben veel geleerd, en het was altijd heel gezellig in de auto. En u kwam de afspraken na, en als ik keer geen tijd had ging u me ophalen bij me werk

Liesbeth Anker
een maand geleden

Tineke en ik gingen altijd samen rijlessen, dat was mij heel goed bevallen. Wij leerde van elkaar en hadden meer tijd, om dingen te leren. kwam zijn afspraken na. Bedankt voor alles

Coen laban
2 maanden geleden

de lessen bij Nico van Wijngaarden zijn erg duidelijk en je word goed voorbereid op je rijexamen. Hierdoor heb ik nu ook mijn rijbewijs gehaald.
Bedankt!

Corné Boerefijn
2 maanden geleden

Ik heb eerst bij een andere rijschool gelest. Maar omdat ik niet kon vertrouwen op de rijleraar ben ik overgestapt naar Nico. Hierdoor heb ik echt goed les gekregen en geslaagd voor mijn rijbewijs

Annet
4 maanden geleden

Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Dit heb ik op een versnelde manier gedaan: 3 keer per week kreeg ik rijles van Autorijschool Van Wijngaarden, waardoor ik binnen 3 maanden mijn rijbewijs heb gehaald. Deze versnelde manier is mij erg goed bevallen, omdat de stof die je krijgt aangeleerd goed blijft hangen. De begeleiding en uitleg die je tijdens je rijlessen krijgt is super! Echt een aanrader.

Niek Westmaas
5 maanden geleden

Goede begeleiding voor theorie en praktijk ontvangen, ook toen het de eerste keer met praktijkexamen niet zo goed ging bleef hij rustig en heeft hij ervoor gezorgd dat ik de tweede keer wél kon slagen.

Gerarda Hamoen
6 maanden geleden

Super leuke, gezellige en ontspannen lessen gehad! Echt een aanrader. Bedankt voor alles Nico!

Coen Laban
7 maanden geleden

Ik vind de rijlessen bij rijschool Van Wijngaarden erg goed want je word goed begeleid zodat je het examen goed aflegt.

Marleen Bos
7 maanden geleden

Na super leuke en leerzame Theoriecursus bij van Wijngaarden gevolgd te hebben in één keer geslaagd!
Super bedankt!!

M. Verloop
8 maanden geleden

Hele leuke en goede rijlessen gehad, in een keer geslaagd o.a. door theorie lessen die ik ernaast gevolgd heb. De theorie is heel logisch in de praktijk uit te voeren. Verder de manier van rijlessen zeer tevreden, volledige rijles krijg je alle aandacht van het begin tot aan het eind. Bedankt👍🏻

Nienke Laban
8 maanden geleden

Dankzij de duidelijke, leerzame maar ook zeker gezellige rijlessen ben ik vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ook heeft de theoriecursus mij erg geholpen. Ik kon de theorie direct toepassen in de praktijk en mijn theorie haalde ik ook in één keer. Bedankt!

Martijn van Waaij
8 maanden geleden

Heel erg bedankt voor de duidelijke lessen, ze hebben mij heel erg goed geholpen. Ook mede door de uitstekende uitleg in één keer geslaagd voor mijn theorie!

Niels
8 maanden geleden

Na het volgen van een duidelijke, leerzame en gezellige theoriecursus in één keer geslaagd voor mijn theorie.
Bedankt!

Patrick Rodenburg
9 maanden geleden

Ik heb erg veel aan de theorielessen gehad. De stof is goed en duidelijk uitgelegd waardoor ik bij het theorie-examen in één keer ben geslaagd.

Gerarda Hamoen
9 maanden geleden

De theorielessen zijn goud waard! Kleine groepjes, dus goede aandacht voor als je vragen hebt. Elke les verschillende onderwerpen en oefenexamens waar je veel aan hebt.

Mijn theorie examen in één keer gehaald! Zeker weten hebben de theorielessen hier aan bijgedragen.

Janto
10 maanden geleden

Vanaf het begin al gelijk vertrouwd in de auto zitten! Onwijs intensieve lessen, positief! En er word goed gekeken naar je zwakke punten waarop je op een goede manier feedback ontvangt en handvaten aangereikt krijgt! Tijdens de lessen ondanks alles heel ontspannen, ik heb van de lessen genoten!

Ik heb ook mijn examen in 1x gehaald, mede door de lessen!
Bedankt voor alles!

Loïs
10 maanden geleden

De rijlessen waren ontspannen en leerzaam! Er wordt goed gekeken naar het niveau waarop je rijdt, en extra aandacht besteed aan de dingen die je moeilijk vindt. Een goede voorbereiding voor je rijbewijs, echt een aanrader!

Noëlle
10 maanden geleden

De theoriecursus en de rijlessen die ik bij Autorijschool van Wijngaarden heb gehad, waren super! Echt een aanrader. Alles wordt op een goede en duidelijk manier uitgelegd. Hierdoor ben ik in een keer geslaagd voor mijn examens!
Bedankt voor alles!

Nadine
10 maanden geleden

Begonnen met theorie cursus. Heb ik veel aan gehad! Ook redelijk snel gaan lessen. Leuke en leerzame lessen gehad. Nico is heel duidelijk en doet dingen op het tempo wat jij nodig hebt!
Bedankt voor alles!

Stefan
een jaar geleden

Heel duidelijke uitleg bij de theorieals je iets niet begreep werd het heel goed uitgelegd hij neemt ook goed de tijd voor je vraag wat ikzelf wel fijn vind. ook in de auto is Nico heel duidelijk laat je goed wennen aan de auto en helpt je heel goed als je iets niet beheerst of begrijpt wederom een goeie rijschool

Gerbrand Zekveld
een jaar geleden

Ik heb met veel plezier de rijlessen bij Nico gevolgd. Tijdens de lessen heb ik veel gelachen, kreeg ik een goede uitleg en als ik iets niet snapte of beheerste werd daar meer aandacht aan besteed. Daar heb ik in de aanloop naar het examen veel profijt van gehad! Bedankt voor alles!

Arwin Olieman
een jaar geleden

Ik was 3 x gezakt voor me theorie en ik was er klaar mee. Marco m'n broer zei joh bel Nico van Wijngaarden op. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb gelijk een nieuw examen aangevraagd en in die tussen tijd heb ik bij rijschool Van Wijngaarden theorielessen gevolgd met succes. Ik ben door deze cursus eindelijk geslaagd voor m'n theorieexamen.

Huib Westmaas
een jaar geleden

Heb met veel plezier bij u de rijlessen gevolgd, ook de theorie lessen waren leerzaam. De sfeer in de auto was ontspannen maar wel professioneel. In aanloop naar de examens ben ik goed ondersteund! Hartelijk dank voor alles!

Macha Borst
2 jaar geleden

Nico, van harte gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging! Ik weet zeker dat je met jouw passie en gedrevenheid vele leerlingen hun rijbewijs zal laten behalen. Veel succes!

Jaco van Leeuwen
2 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met het behalen van je bevoegdheid om rijlessen te geven, gezien de gedrevenheid om kennis over te dragen zullen jou leerlingen een gedegen leermeester ontmoeten.

In de aanloop naar de start van de autorijschool heb ik een heel aantal aanbevelingen gekregen van zakelijke relaties. Hieronder kun je ze doorlezen. Wil je zelf ook een reactie plaatsen dan kun je dit hierboven op deze pagina doen.


Frans (Bouwkosten adviseur)

Toen ik hoorde dat je een rijschool begon dacht ik, ja bij hem zou ik wel les willen nemen als ik nog geen rijbewijs had. ......je bent geduldig, hebt goed overzicht, kan zaken goed uitleggen.....


Maarten (Projectleider)

Proficiat met je nieuwe uitdaging. Gezien jouw ervaring met klant contact en jouw gedrevenheid moet dat zeker goed komen. Ik ben altijd positief verrast door jouw omgang met soms toch ‘lastige’ bewoners waarbij het einddoel altijd naar ieder tevredenheid bereikt werd.


Andre (Projectleider)

Ik zelf heb je leren kennen als iemand die verstand van bouwkundige zaken heeft, betrouwbaar is en stipt zijn afspraken na komt. Tevens heb je de eigenschap ook te luisteren naar anderen.


Peter (Senior adviseur)

Met name zijn vermogen om de aannemers en de medewerkers van de onderhoudsbedrijven te instrueren en aan te sturen, hebben indruk op mij gemaakt. Ook zijn vasthoudendheid om de gewenste uitvoeringskwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden te krijgen, behoren daarbij.


Jan (Managing Director)

Je beslissing om een eigen autorijschool te beginnen begrijp ik wel. Het contact met mensen en het overdragen van kennis is altijd een belangrijk onderdeel geweest van je werk. In je nieuwe rol als rij- instructeur zal die ervaring je goed van pas komen.


Perry (Accountmanager/adviseur)

Zoals ik jou ken bezit jij ruimschoots de basiselementen om dit tot een succes te maken. Dit is te herleiden in de volgende karaktereigenschappen: Geduldig, goed luisteren om vervolgens zaken op een prettige/leuke manier uit te leggen; Correct en eerlijk, recht is recht / krom is krom; Respectvol naar anderen toe; Jij stelt mensen op hun gemak.


Iwan (Adjunct directeur)

...zoals ik jou ken, zorg je voor een gedegen voorbereiding en sta je voor jouw werk en klanten. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het je gaat brengen wat je ervan verwacht.


Ik heb ook reacties gekregen van oud collega's. Door op deze link te klikken kun je deze reacties lezen.


Ronny (Technisch Commercieel Directeur)

Als we terugkijken op ons jarenlange samenwerking in het vastgoedonderhoud weet ik dat het DNA van een rij instructeur goed past bij jou. Je bent ondernemend, maar bij zo'n job moet je ook geduld hebben, duidelijk en eerlijk zijn en goed met mensen om kunnen gaan. Ik denk dat je een goede match hebt.


Hugo (Projectleider)

Door jou inzet en eerlijke manier van leidinggeven heb ik de samenwerking als heel plezierig ervaren, ik wist precies hierdoor wat ik aan je had. Jaarlijks heb jij wat kilometers moeten rijden om al je projecten te kunnen begeleiden en op te leveren, het autorijden heeft jou nooit verveelt.