Aanbevelingen


Heb je het rijbewijs gehaald bij Autorijschool Van Wijngaarden?

Heb je een e-learning videocursus/bijscholing bij Verkeerstheorie Van Wijngaarden gevolgd?

Of wil je om een andere reden een reactie plaatsen?


Reactie plaatsen

Reacties

Joëlle Slappendel
5 maanden geleden

Ik kijk met een erg positief gevoel terug op de lessen bij autorijschool Van Wijngaarden. Er is veel oog voor je persoonlijke begeleiding tijdens de lessen, waardoor je optimaal kunt leren en je met een veiliger gevoel achter het stuur zit. Er wordt eerlijk advies en feedback gegeven wat mij veel duidelijkheid gaf. Er is een erg goede voorbereiding op het examen en dit geeft veel rust. Kort samengevat geef ik autorijschool Van Wijngaarden een dikke 10! Heel erg bedankt!

Julia
7 maanden geleden

Hele goede rijschool en rijinstructeur!
Ik kijk echt positief terug op de rijlessen. Eerlijke en duidelijke feedback, waar je in een rijles van 1,5 of 3 uur goed aan kon werken.
Je wordt ook goed voorbereid op het examen waardoor je er met een zekerder gevoel naartoe gaat.
Bedankt voor de rijlessen en uw geduld af en toe:)

Frederique van Leeuwen
8 maanden geleden

Ik kijk terug op een leuk rijlestraject. Dit komt door de stoere bak als lesauto, al gaat mijn voorkeur uit naar een Porsche. Geweldig sociale rijinstructeur (op sokken) die altijd op tijd is. Eentje die geduld heeft bijna zonder eind.

Jacco
8 maanden geleden

Goeie persoonlijke begeleiding, duidelijk stappenplan, altijd goeie uitleg en verbeterpunten
Aanbeveling, is je geld waard Bedankt!
Sturen is turen

Joost Bremmer
8 maanden geleden

Tijdens de rijlessen wordt je super goed begeleid. Er wordt ook gekeken wat passend is bij jou. Zeker als je veel last heb van prikkels en sneller afgeleid ben is het echt een aanrader om hier te gaan lessen!

Aart van Waaij
8 maanden geleden

Je wordt goed begeleid in het proces. Hij zorgt er voor dat je rij niveau zo hoog wordt dat wanneer je tijdens rijexamen het minder goed doet als in de lessen je nog steeds een hoog niveau haalt. Ik heb de lessen als erg fijn erven en het is een echte aanrader om hier ook te gaan lessen.

Clarissa Bijman
9 maanden geleden

Een zeer goede rijschool met een fijne rijinstructeur. Vanaf de eerste lessen wordt alles in de auto en het verkeer structureel en duidelijk uitgelegd. De instructeur houdt rekening met de dingen die jij persoonlijk lastig vindt en kan daar in de lessen goed op inspelen. Al met al zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar een rijschool!

Marieke
een jaar geleden

De rijlessen bij deze rijschool waren fijn. Je wordt goed begeleidt en hij heeft veel geduld. Zo neemt hij genoeg de tijd om dingen te oefenen. Echt een aanrader.

Julia
een jaar geleden

De rijlessen bij Nico waren heel fijn! Hij heeft veel gedult en is eerlijk. Hij neemt de tijd om dingen goed uit te leggen. Ook geeft hij je ruimte om vragen te stellen en hij legt het heel begrijpelijk uit.

Ruben
een jaar geleden

Ik heb hele goede tijd gehad bij nico, fijne duidelijke lessen. Hij neemt goed de tijd voor je. Ik ben zelf in 1x geslaagd zeker een aanrader.

Lyke
een jaar geleden

Zeer tevreden over de lessen! Vanmorgen in 1x geslaagd. Nico neemt de tijd voor je en legt het rustig uit als je iets minder goed begrijpt. Lessen zijn 1,5 uur en vond ik zelf een fijne tijd.
Bedankt voor alle lessen!

Nick
een jaar geleden

De lessen bij deze rijsschool zijn uitstekeend bevallen, ik ben eerst begonnen met lessen bij een andere rij school ben daar in totaal 2 keer gezakt. Bij Autorijschool vanwijngaarden ben ik in 1 keer voor me rijbewijs geslaagd. Ik vind dat hij zich echt goed inspant voor de leerling. Zelf vond ik het stukje reis beoordeling aan het einde van de les heel erg nuttig en kon ik met een goed gevoel de auto verlaten. Wat ik ook heel lekker vond is dat je soms 3 uur achter elkaar les had, dan kon je veel behandelen en veel rijden. Kortom een top rijschool om je rijbewijs te halen.

Anke
een jaar geleden

Zeer tevreden! De lessen zijn echt goed. Er wordt duidelijk uitgelegt wat je de bedoeling is en hoe je in verschillende situatie moet handelen. Heel duidelijk. De rijlessen van 1,5 uur zijn top! Je hebt genoeg tijd om dingen te leren. Ook zijn de lessen van 3 uur ook wel eens lekker. Dan kan je bijvoorbeeld ook wel eens oefenen in Rotterdam, wat echt top is, want dat rijdt toch weer 'anders'.
Bedankt voor alle lessen! Ik heb het erg naar me zin gehad.

Marion
een jaar geleden

Hartstikke tevreden met deze rijschool. Werd goed begeleid. Ik ben in 1 keer geslaagd !

Xander
een jaar geleden

Ik ben ook in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs bij Nico. De lessen van anderhalf uur zijn erg prettig en het is ook erg fijn dat als het nodig er rijlessen van 3 uur mogelijk zijn. Op die manier kan je lekker veel uren maken in de auto en ben je goed voorbereid voor je examen.
Bedankt voor de rijlessen!

Annemieke Broer
een jaar geleden

In 1 keer geslaagd . Heel erg blij dat ik hier heb mogen rijlessen. De 1,5 uur is elke keer weer goed benut. Veel aandacht per les voor jou alleen omdat je niemand hoeft thuis te brengen of op te halen. Heel erg bedankt!

Quinten Schouten
een jaar geleden

In één keer geslaagd bij Van Wijngaarden! Zijn lessen zijn zeer gepersonaliseerd; je hebt altijd het idee dat er rekening met je vordering gehouden wordt als je een route met hem rijdt. Een aanrader dus!

Marnix
2 jaar geleden

Bedankt voor de lessen!

Gerrick
2 jaar geleden

Vanmorgen in 1× geslaagd voor mijn rijbewijs. Nico van Wijngaarden is een goede rijinstructeur die de tijd neemt om je het autorijden goed aan te leren. Ik zou Autorijschool van Wijngaarden daarom zeker aanbevelen.

Bedankt voor de rijlessen!!!

Raymond de Pater
2 jaar geleden

Heel blij, vanmorgen in 1x geslaagd voor het examen.
Bedankt voor alle lessen, heel goed voorbereid op het examen, niks was meer nieuw!
Zeker aan te raden autorijschool van Wijngaarden!

Maryrose van Ginkel
2 jaar geleden

Vanmiddag in één keer geslaagd! Kenmerkend voor Van Wijngaarden is het maatwerk dat hij levert! Hij begeleidt je stap voor stap in jouw proces op weg naar je rijbewijs. Ik kijk heel positief terug op alle leerzame en gezellige rijlessen. Ik ga het zelfs gewoon missen!

Kim
2 jaar geleden

Nico,
Bedankt dat je alle lessen aan mij heb gegeven.
Als ik iets niet begreep, kon je gelijk aangeven. En leg die op een ander manier uit, dat je het wel begrijpt.

Kortom bedankt voor alles!

Rosanne
3 jaar geleden

Nico is een hele fijne rijinstructeur die alles heel rustig uitlegt als je iets niet begrijpt. Heb het ervaren als hele fijne rijlessen.
Door zijn lessen durf ik nu zelfverzekerd te rijden. Kortom, deze rijschool is zeker aan te bevelen!
Bedankt voor alle rijlessen en de fijne sfeer!

Evelyn
3 jaar geleden

Vanmorgen geslaagd!
Duidelijke, leerzame en goede uitleg gehad tijdens de rijlessen.
Neemt de tijd voor je als er soms iets niet lukt of als ik er wat moeite mee had.
Bedankt voor de rijlessen!

Marit
3 jaar geleden

Erg fijne rijlessen gehad. De lessen waren voor mij fijn omdat ik niet een standard programma moest volgen maar er echt gekeken werd naar wat ik nodig had en er op basis daarvan vervolgstappen en dus vervolg lessen ingeplant werden. Er was ruimte voor een gezellig gesprek maar ook voor stilte wanneer ik mijn concentratie nodig had. Zeker aan te raden deze rijschool👍🏼

Marit
3 jaar geleden

Nico van wijngaarden is een erg fijne rijinstructeur. Op een gestructureerde wijze leer je alle dingen die je moet weten om veilig en goed auto te kunnen rijden. Als je iets niet snapt legt hij het duidelijk uit aan de hand van afbeeldingen en situatie schetsen. De elearning heeft mij goed geholpen bij mijn theorie examen. Ik ben voor beide examens in 1x geslaagd.

Heel erg bedankt voor de fijne rijlessen.

Coert Zekveld
3 jaar geleden

In 1 keer geslaagd door de prettige en ontspannen rijlessen van Van Wijngaarden. Op een ontspannen manier leer je alle fijne kneepjes van het autorijden. Erg handig zijn ook de filmpjes waarin alles nog eens rustig wordt uitgelegd. Kortom een goede en fijne rijschool!

Judith
3 jaar geleden

Ik ben bij van Wijngaarden in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen. Mijn eerste rijles begon ik bij een andere rijschool, maar gelukkig ben ik overgestapt. Nico legt alles goed uit en het maakt niet uit als het even niet lukt.

Bedankt voor de lessen!

Heleen
3 jaar geleden

Vanmorgen ben ik 1x geslaagd mijn rijbewijs!
Ik raad Autorijschool Van Wijngaarden zeker aan! De lessen hebben enorm geholpen om nu zelfverzekerd de weg op te gaan. Nico heeft de tijd voor mij genomen en wanneer ik iets niet begreep legde hij het met alle geduld nog een keer aan mij uit. Nico geeft eerlijk advies en feedback op de gereden lessen, dit gaf mij veel duidelijkheid. Het is een rijschool waar de leerling centraal staat en ingespeeld wordt op de behoeften van de leerling!
Hartelijk bedankt voor de fijne lessen!!

Kevin de Jong
3 jaar geleden

AutorijschoolVanWijngaarden is een goed gemotiveerde en betrokken rijschool waar kwaliteit op nummer een staat. De theoretische en praktische lessen zijn duidelijk een stimulans en een goede basis om het examen met vertrouwen tegemoet te zien!

Joanne
3 jaar geleden

Wat ben ik blij dat ik bij AutorijschoolVanWijngaarden heb gelest!
Het was elke keer weer fijn om te lessen, hij gaat echt waar hij voor staat: 'op een leuke en ontspannen manier het rijbewijs halen!! Tijdens de rijlessen werd er met veel geduld alles uitgelegd. En wordt er vaak ge-evalueert op wat er goed gaat en wat er beter kan. Zo leerde ik op een kritische manier te kijken naar mijn rijgedrag.
Daarnaast waren de video's, vooral die van de bijzondere verrichtingen, ondersteunend. Door ze thuis te kijken wist ik de ijkpunten beter tijdens het lessen! Ook de overige video's waren echt ondersteunend!
Bedankt voor alles en ik ga de gezellige lessen echt wel missen!! ;)

Anouk
3 jaar geleden

Bedankt voor al u leuke en leerzame rijlessen!
U heeft mij heel erg geholpen met het rijden (eerst schakel, daarna automaat)
Ook vond ik de theorie en e-learningen heel erg fijn en duidelijk.
Bedankt voor u goede hulp! ☺

Norah den Hertog
3 jaar geleden

Wat ben ik onwijs blij dat ik bij Van Wijngaarden ben gaan autorijden. Hij heeft mij ontzettend geholpen met het autorijden. Ik heb ook gebruik gemaakt van de verkeerstheorie en dat heeft mij ook heel erg geholpen, daardoor ben ik het beter gaan begrijpen en toe te passen.
Bedankt voor alles! We zijn samen geslaagd!

Sandra anker
3 jaar geleden

Ik wil u bedanken voor de leerzame lessen. U heeft mij de juiste ervaring gegeven en op de juiste manier dingen duidelijk uitgelegd. Ook heeft u ervoor gezorgd dat ik op niveau rijdt voordat ik ging afrijden. Deze rijschool is echt een aanrader. Van wijngaarde denk mee in de planning als het een keer niet uitkomt.

Iris Westerboek
3 jaar geleden

De e-learning lessen zijn top gemaakt door Nico!! Duidelijk uitgelegd met filmpjes, voor mij heel leerzaam.
Aan te bevelen!! 👍

Betine van Nieuwkoop
4 jaar geleden

Bedankt voor alle leuke en leerzame rijlessen. Ik stapte met plezier bij u in de auto en de tijd ging altijd erg snel. Het is echt een fijne rijschool die ik iedereen wil aanbevelen!

Jordy
4 jaar geleden

Het waren leerzame lessen en het was ook gezellig in de auto

Carolyne
4 jaar geleden

Een onwijs leuke en goede rijschool! Het was altijd gezellig en ik heb er erg veel van geleerd. Het is zeker een aanrader!

Hartelijk bedankt voor alle ritjes en het geduld dat u voor mij had!😊

John
4 jaar geleden

Rijschool met top kwaliteit 👌zeker aan te bevelen
Van wijngaarden bedankt voor de leerzame lessen en de gezzeligheid

Laura Zekveld
4 jaar geleden

Hartelijk bedankt voor de rijlessen! Ondanks mijn soms wat eigenwijze trekjes, is het toch zover gekomen dat ik nu zelfverzekerd achter het stuur kruip! Het is echt super dat je op een persoonlijke en geduldige manier begeleid wordt naar rijden op niveau.

Martijn Van waaij
4 jaar geleden

Nico, bedankt voor alle leerzame lessen. De manier hoe u mij begeleidt heb waardeer ik ernorm! Met de lessen stelde u mij altijd op me gemak en gaf u me een waardevol, eerlijk advies. Hartelijk dank voor alles wat u voor mij gedaan heeft. U heeft mij het vertrouwen op de weg gegeven. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Heleen van Waaij
4 jaar geleden

Autorijschool van Wijngaarden is echt een hele goede rijschool!! Je krijgt op een lekker tempo les, niet te snel maar ook niet te langszaam. Je voelt je snel op je gemak en je krijgt ook echt alles behandelt op allerlei verschillende gebieden van het autorijden. Deze rijschool is heel erg aan te bevelen!!

Marylène
4 jaar geleden

Autorijschool van Wijngaarden kan ik iedereen aanbevelen! Er wordt op een persoonlijke en rustige manier lesgegeven. Je krijgt eerlijke feedback en er wordt echt tijd voor je gemaakt. Door de concrete aandachtspunten wist ik waar ik op moest letten. Met heel veel geduld leert meneer Van Wijngaarden je alles aan om veilig de weg op te kunnen!

Arco krijgsman
5 jaar geleden

Ben ontzettend blij met mijn rijbewijs, met dank aan deze rijschool, heb in een korte periode onwijs veel geleerd over het auto rijden en het word goed uitgelegd!
Als ik jullie een rijschool zou moeten aanbevelen, dan zou ik toch echt voor deze gaan!!

Thirza
5 jaar geleden

Wat ben ik ontzettend dankbaar met de rijlessen van meneer Van Wijngaarden! Lange tijd heb ik bij een andere rijschool gelest, maar besloot uiteindelijk toch over te stappen naar Van Wijngaarden. Dat was mijn beste keuze ooit denk ik, ik had het veel eerder moeten doen! Ik ben nogal een probleemgeval met autorijlessen; het is nou niet bepaald mijn ding. Maar meneer Van Wijngaarden/Nico is heel geduldig, heeft structuur gegeven in mijn chaotische hoofd en is écht continu aan het lesgeven en feedback aan het geven. Dat heeft mij erg geholpen! Ik had veel moeite met het inschatten van afstanden en het begrijpen van de dynamiek van het verkeer, maar meneer Van Wijngaarden heeft alles heel concreet uitgelegd, mij eikpunten gegeven en mij herhaaldelijk (echt herhaaldelijk) op dingen gewezen. Kortom: ik wil deze rijschool iedereen aanbevelen! Als je voor deze rijschool kiest, dan weet je zeker dat je een goede keuze hebt gemaakt! Hij heeft echt hart voor zijn leerlingen!

Anne-Marije
5 jaar geleden

Vanmorgen heb ik in een keer mijn rijbewijs mogen halen. Ik ben erg blij met de lessen die ik heb gevolgd bij Nico van Wijngaarden. Ik heb hier theorie en praktijklessen gevolgd, deze lessen vond ik altijd erg fijn. Ook mijn theorie mocht ik doormiddel van de theorielessen in een keer halen. Verder sluiten theorie en praktijklessen erg goed op elkaar aan, wat erg fijn is. De lessen waren altijd erg gezellig, leerzaam, rustig/realexd en fijn. Nico wist altijd precies wat voor mij het beste was. Aangezien ik nog wel eens zenuwachtig was, maar zodra ik dan weer in de auto zat en aan het rijden was, waren deze zenuwen gelijk weg.
Oftewel:
Ik raad iedereen autorijschool Van Wiijngaarden van harte aan, (theorie en praktijklessen) ondanks de lange wachtrij die hij nu heeft staan ;)

Anne
5 jaar geleden

Ik ben ook in 1x geslaagd bij Van Wijngaarden! Ik heb de lessen als erg prettig ervaren. De rustige en professionele leerwijze was fijn. Zodat ik nu zelfstandig de weg op kan, bedankt!

Luuk
5 jaar geleden

Rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij de goede rijlessen van van Wijngaarden. Voor iedereen een aanrader om hier te gaan lessen.

Emma van der Elst
5 jaar geleden

En nu heb ik mijn rijbewijs! Dit heb ik te danken aan Rijschool van Wijngaarden! Je krijgt hier erg goed rijles! Er wordt tijd voor je genomen. De gezellige lessen ga ik zeker missen! BEDANKT!

Lydia
5 jaar geleden

Het heeft even geduurd want ik was nou niet de snelste leerling, maar met veel geduld, uitleg en oefenen ben ik vanmorgen in 1 keer geslaagd!
Elke keer als ik het weer eens fout deed werd het rustig nog een keer uitgelegd en voorgedaan, net zo lang tot ik het wel kon. Ik kan het zeker aanbevelen om bij Van Wijngaarden te lessen!