Instructievideo's

Om sneller te leren autorijden zijn er van de belangrijkste instructieonderdelen video's gemaakt. Zo kun je jezelf goed voorbereiden op de rijlessen en het praktijkexamenDoor het bekijken van de video's kun je tijd besparen tijdens je rijlessen omdat er dan minder uitleg nodig is. Bekijk hieronder de video's.


Kijken en scannen

Uitleg over het kijken en scannen zoals op het CBR examen moet worden gereden. Dit geheel overeenkomstig de vereiste richtlijnen uit de rijprocedure B die als uitgangspunt dient tijdens het praktijkexamen.


Rechtdoor over kruispunt

Uitleg over het rechtdoor oversteken van een kruispunt zoals op het CBR examen moet worden gereden. Dit geheel overeenkomstig de vereiste richtlijnen uit de rijprocedure B die als uitgangspunt dient tijdens het praktijkexamen.


Afslaan met voorsorteren

Uitleg over het afslaan en voorsorteren bij een kruispunt zoals op het CBR examen moet worden gereden. Dit geheel overeenkomstig de vereiste richtlijnen uit de rijprocedure B die als uitgangspunt dient tijdens het praktijkexamen.


Afslaan met opstellen tussen rijstroken

Uitleg over het afslaan en het daarbij opstellen tussen de rijstroken bij een kruispunt zoals op het CBR examen moet worden gereden. Dit geheel overeenkomstig de vereiste richtlijnen uit de rijprocedure B die als uitgangspunt dient tijdens het praktijkexamen.


Rechts afslaan

Uitleg over het rechts afslaan zoals op het CBR examen moet worden gereden. Dit geheel overeenkomstig de vereiste richtlijnen uit de rijprocedure B die als uitgangspunt dient tijdens het praktijkexamen.


Rechts afslaan met fietspad

Uitleg over het rechts afslaan met een naast liggend fietspad zoals op het CBR examen moet worden gereden. Dit geheel overeenkomstig de vereiste richtlijnen uit de rijprocedure B die als uitgangspunt dient tijdens het praktijkexamen.


Rotonde

Uitleg over het rijden van een rotonde zoals op het CBR examen moet worden gereden. Dit geheel overeenkomstig de vereiste richtlijnen uit de rijprocedure B die als uitgangspunt dient tijdens het praktijkexamen.