Een succesvolle rijopleiding

Voor een succesvolle rijopleiding is het belangrijk dat de theorie- en praktijklessen goed op elkaar aansluiten. Het is daarom belangrijk dat je de theorielessen volgt. Hierdoor krijg je meer verkeersinzicht wat je tijdens de praktijklessen goed kunt toepassen. Tijdens je praktijklessen zal jij je daardoor meer op je gemak voelen en je helemaal op het autorijden kunnen richten. Mijn advies is daarom: begin op tijd met je theorie! Dit zal uiteindelijk in je voordeel werken omdat je per saldo minder praktijklessen nodig hebt en de totale opleiding goedkoper zal zijn.

Werkgebied regio Gouda

De rijlessen worden gegeven in het examengebied van het CBR in de regio Gouda. Wil je in de regio Gouda je examen doen en woon in; Benthuizen, Berkenwoude, Bodegraven, Boskoop, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Moerkapelle, Moordrecht, Reeuwijk, Stolwijk, Waddinxveen, Zevenhuizen of in deze directe omgeving, dan ben je van harte welkom om de rijopleiding bij mij te komen volgen.

Planning waarin de leerling écht centraal staat

De dag deel ik zo in dat er tussen twee leerlingen één uur ruimte is. Deze tijd benut ik om een verslag van jouw rijles te maken en als reistijd naar de volgende leerling. Ook kan ik mijzelf dan goed voorbereiden op de nieuwe rijles. Het voordeel voor jou is dat je tijdens de rijles niet eerst een andere leerling hoeft thuis te brengen. Ook is daardoor de gehele lestijd van 90 minuten echt voor jou beschikbaar om te leren en ben je aan het einde van de rijles direct weer thuis.

Ook kun je zelf rijlessen plannen via DE RIJBEWIJS APP. Als je bijvoorbeeld opeens tijd hebt voor een extra rijles dan kun je tot een dag vooraf kijken of er nog ruimte is in de agenda van je instructeur. Ook kun je er dan zelf een afspraak in zetten en tot een week vooraf afspraken annuleren of verplaatsen.

Moderne digitale leeromgeving

Al jouw gegevens zoals je afspraken, betalingsoverzichten en je leerresultaten worden digitaal opgeslagen. Het voordeel hiervan is dat jij (en eventueel je ouders/ verzorgers) jouw gegevens overal kunt bekijken.
Via DE RIJBEWIJS APP kan je zelf de agenda afspraken maken en de vorderingen van jouw rijlessen bekijken. Nieuw geplande of gewijzigde afspraken worden per mail bevestigd.

Autorijschool Van Wijngaarden

Autorijschool Van Wijngaarden stelt zich als doel om je op een leuke en ontspannen manier te leren autorijden. Dat neemt niet weg dat autorijden een complexe bezigheid is dat veel nieuwe vaardigheden van je vraagt. De verkeersregels leg ik in de online theorielessen op een duidelijke manier uit zodat je ze goed kunt onthouden. Tijdens de rijlessen in de auto zal je stevig moeten oefenen. Dit oefenen zal veel energie van je vragen maar is wel heel belangrijk. Ik zal stap voor stap met je door de opleiding gaan zodat je op een leuke en ontspannen manier veilig leert autorijden.

Mijn naam is Nico van Wijngaarden en ben de eigenaar van de rijschool. Voordat ik in 2016 besloot om de autorijschool te beginnen heb ik 24 jaar ervaring opgedaan in het coachen van projectmedewerkers als bouwkundige/projectleider. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in het geven van onderwijs tijdens wekelijkse catechisatie-lessen aan jongeren sinds 2008. In al die jaren reed ik voor mijn werk ongeveer 60.000km per jaar zodat ik inmiddels meer dan een miljoen kilometer aan autorijervaring heb opgedaan.

Het besluit om Autorijschool Van Wijngaarden te beginnen heb ik genomen omdat het geven van onderwijs aan jongeren mij veel energie geeft en autorijden voor mij een ontspanning is. Samen met de opgedane ervaringen goede ingrediënten om samen vertrouwd op weg te gaan voor het behalen van jouw rijbewijs. Lees op je gemak de aanbevelingen door zodat jij zelf een beeld kunt vormen van mij als wellicht jouw toekomstige rijinstructeur.