Aanbevelingen van oud collega's


Ik vind het bijna jammer dat ik mijn rijbewijs al lang heb, want ik zou graag les van jou krijgen. Je leest het, ik ben erg positief over je en dat heb ik ook aangegeven toen je wegging. Echt een verlies. Alle veranderingen binnen heb je ook goed doorstaan, hetgeen aangeeft dat je flexibel bent.

Tamira (Jurist)


Tijdens onze samenwerking heb ik veel van je geleerd en daar ben ik je nog steeds dankbaar voor. Het lukte soms niet in een keer dat ik het begreep, maar door je geduld en aandacht kreeg je het altijd voor elkaar om je collega’s wat nieuws te leren.

Ali (Regiobeheerder)


In die periode heb ik Nico leren kennen als een betrouwbare, betrokken en vooral ook een prettige collega. Richting zijn klanten (in dit geval bewoners) was hij respectvol en duidelijk. Nico is geduldig in het uitleggen van hetgeen er gaat gebeuren, wat blijkt uit zowel de begeleiding van senioren bij renovatieprojecten als de catechisatielessen die hij in de avonden verzorgde.

Bas (Manager vastgoed)


Ik denk dat Nico heel goed in staat is een rijschool te runnen omdat hij in staat is mensen op een rustige en geduldige manier iets bij te brengen. Respect voor elkaar en een eerlijke mening verliest hij hierbij niet uit het oog. Nico, ik wens je heel veel succes met je eigen onderneming. Maak er een succes van ik weet dat je dit kan!

Cees (Senior Projectleider)


Ik kan me goed voorstellen dat jij het leuk vindt om mensen iets te leren en te begeleiden. Dat past bij je. Ik weet uit ervaring dat je zaken goed en duidelijk kunt uitleggen en daar ook plezier in hebt. Je was altijd eerlijk en correct. In de omgang met de oudere bewoners van mijn complex was je ook altijd heel geduldig en integer. Kortom, ik vond het een heel gemis toen je vanwege de reorganisatie uiteindelijk afscheid nam.

Femmy (huismeester)


...maar ook als een betrokken collega en mens, die altijd bereid was om anderen mee te nemen in de kennis-en-kunde die hij had. Het bruggetje naar rij-instructeur zit wat mij betreft vooral in die eigenschap van Nico, dit wordt nog versterkt door de oprechte geïnteresseerdheid van Nico in het welzijn van andere mensen. Een rij-instructeur die zijn kennis wil overbrengen en daarbij geïnteresseerd is in de cliënt als persoon,

Frans (Teammanager Uitvoering Projecten)